23 December 2008

Galeri:magic hat

Tuesday, December 23, 2008 Posted by: aleh 2 comments




sudah dekat 2 hari aku tak ada post baru..sibuk sikit nak pi sana la sini la..dalam sibuk-sibuk ni..aku sempat la menyempatkan diri wat satu tutorial ni...ak try buat satu tutorial dari..abduzeedo..aku minat gak tutorial dari ni..sebab ak banyak gak dapat blajar macam mana nk buat cahaya..glowing...lg pon ak ni kira baru lagi kan..kat atas tu la hasil yang ak dapat..dari tutorial yang ak follow walaupon tak dapat sejibik..tp leh la...tp sebenarnya ak tak puas hati lagi dengan hasil yang ak dapat..macam ada yg kurang jerk..
apa-apa pon ak akan menambah baikkan..kalo ada sape nk tgur ke..nk bg cadangan ke..kutukan ke(harap-harap jangan la heeheehee..) leh la bg comment ye...

2 comments:

Putera Aladin said...

cool! nice work man..keep practicing and good job..

aleh said...

tq..i had look your latest artwork..
it's very nice..

Post a Comment

 


2009 Great Target. All rights reserved.
Powered by Beta Templates and Blogger.
Template and Icons by DryIcons.com